Това, което медиите не показаха по време на финала за Купата (СНИМКИ)

Червената агитка се заигра с произведението на Джордж Оруел "1948" и с коронавируса

Спорт
17:37 - 21 Май 2021
4608
Това, което медиите не показаха по време на финала за Купата (СНИМКИ)

Емоциите още не са утихнали от финалния мач за Купата на България между ЦСКА и Арда (1:0), но със сигурност ще продължат още дълго време - и за представянето на футболистите на терена, и за това, което агитката на ЦСКА сътвори на трибуните.

Почти пълният стадион, останал наполовина празен заради епидемиологичните мерки, беше оцветен в червено, а една малко част и в синьо, от симпатизантите на Арда.

Публиката се даваше често по телевизията, но определени неща останаха скрити за зрителите, които не бяха на стадиона. Умишлено или не, медиите покриха фактите, избягвайки да акцентират на наболялата тема с коронавируса.

В един момент в Сектор "Г" се появиха транспаранти, които бяха доста любопитни. Червените привърженици се бяха постарали да са актуални. На единия плакат беше изписано "COVID 1984", правещ аналогия със света на Джордж Оруел и популярното му произведение "1948", от който все повече неща започват да стават реалност.

На друг транспарант беше изобразено логото на СЗО (Световната здравна организация или както я наричат още Сатаниската антиздравна организация), показващ истинското й лице.

Третата рисунка изобразяваше Бил Гейтс, като вирус, тормозещ обикновените хора и всяващ страх, паника, лъжи, насилие, проблеми...

На последния плакат беше изобразен "COVID 1984" във вид на колбас и показващ начините на терор над обикновените хора.