ТРАГЕДИЯТА: Фанка била убита от мъжа си заради ревност

Криминалисти откриха тялото на младата майка, заровено в гараж на пустеещ двор

Новини
14:44 - 27 Ноември 2022
5496
ТРАГЕДИЯТА: Фанка била убита от мъжа си заради ревност

Изчезналата майка на две деца в Пловдивско е убита от мъжа си от ревност. По информация на bTV той е направил пълни самопризнания. 

За последно тя е била видяна вчера сутринта, когато е тръгвала на работа.

На третия ден от мащабното издирване на полицаите от Раковски и криминалисти откриха тялото на младата майка, заровено в гараж на пустеещ двор. Още преди обед разследващи загатнаха, че нещата вървят към фатален край след повече от две денонощия издирване.

В имота, където е бил открит трупа на Фанка, не живее никой, казаха жители на Пъдарско. Те са потресени от убийството, причинено от ревност от страна на бившия й мъж. От година двамата с Фанка били разделени и той всячески я тормозел. Не можел да се примири, че го е оставила.

Младата жена има две деца - момче на 14 г. и момиче на 8. Тя тръгнала в петък призори за работа и оттогава следите й се губят. Фанка работела в Индустриалната зона в с. Стряма.

След постъпване на сигнала за изчезването й в РУ Раковски, цялото управление е вдигнато да я търси. В издирването се включват и криминалисти. Работили са по различни версии включително и по тази за бягство от страна на младата жена. Разпитани са близките й, с които е имала досег. След анализ на събраните факти полицаите от Раковски се насочват към изоставения гараж и там откриват безжизненото тяло. То е предадено на Съдебна медицина.