Триумф в "Капките": Стефан Илчев пее по-добре от Георги Христов

Бургазлията взриви шоуто с "Нямам нужда от много приятели", надали авторът на оригинала вече може да я изпълни така

Нещо за четене
00:32 - 09 Април 2019
4338
Триумф в "Капките": Стефан Илчев пее по-добре от Георги Христов

Стефан Илчев спечели поредното издание на "Като две капки вода" с брилянтно превъплъщение в образа на Георги Христов. Младият бургазлия изпя по невероятен начин вечния шлагер на естрадната легенда "Нямам нужда от много приятели" и вдигна цялата зала на крака. Дори вечно критичния Фънки го похвали и отбеляза, че се е справил чудесно.

"Това момче пее по-добре от самия Георги Христов. В момента Жоро няма как да изпълни така собствената си песен, годините и алкохола са си оказали пагубното влияние. Неслучайно Георги Христов пее тази песен вече само на плейбек, ползвайки стария запис отпреди 30 години. Стефан показа как "Нямам нужда от много приятели" трябва да се изпълнява и даде нов живот на парчето. Трябва обезателно да я запише и да я изпълнява по участията си", отбеляза пред Lupa.bg известна естрадна певица, която специално се обади на Илчев, за да го поздрави с триумфа му.

Надали Георги Христов ще се обади да поздрави Стефан Илчев, смятат в бранша. Христов е пословично ревнив към всеки, който изпълнява негови парчета - особено към онези, които се справят по-добре от него.