Трябва ли клиентите да са с каски в заведението на Ричард?

Грозната сценка как келнер удря посетител, при това невинен, се разигра във вторник вечерта

Нещо за четене
14:48 - 29 Юли 2022
6253
Трябва ли клиентите да са с каски в заведението на Ричард?

Пиарът Наско Лазаров изказа пред Lupa.bg своето възмущение от сервитьора, който наби клиент в актуално столично заведение. Грозната сценка как келнер удря клиент, при това невинен, се разигра във вторник вечерта. Столичанинът Явор Павлов вечеряше с приятели в ресторанта на шефа на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите Ричард Алибегов. Наско Лазаров, който редовно посещава актуалните столични клубове не може да повярва на видяното в клипа и е крайно разочарован от въпросното заведение.

Ето какво коментира той пред сайта ни:

"В шок съм от случилото се в "Рафи". Нямам думи за отношението на сервитьора към клиента. Винаги клиентът е Цар! Поведението му не толерирам, не бих отишъл във въпросното заведение. Трябва ли клиентите да си носят каски като ходят там?
Българинът и тук си казва тежката дума. Не предричам хубави новини оттук нататък за въпросния обект на Витошка. Между другото преди памдемията се пръскаше догоре, сега обаче, когато минавам впечатленията са ми че има голям отлив на кленти. Пожелавам им да имат само положително отношение към клиентите си, които напълно го заслужават. С трици маймуни трудно се ловят!"

Така трбва да ходят клентите в "Рафи"