Уил Смит си припомни шамара на Оскарите в интервю

Актьорът бил изпаднал в умопомрачение заради труден житейски период

САЩ
00:30 - 30 Ноември 2022
2932
Уил Смит си припомни шамара на Оскарите в интервю

Уил Смит каза, че „просто е прещракал“, когато удари шамар на комика Крис Рок в нощта на Оскарите в първото си телевизионно интервю след скандалния шамар.

„Прещраках тогава“, каза Смит в „Дневното шоу с Тревър Ноа“ на Комеди Сентръл.

„Това беше гняв, който беше бутилиран много дълго време“, каза Смит. Актьорът сподели с Ноа, че „е преминавал през труден период в живота“ и е загубил хладнокръвието си през тази нощ.

„Това беше ужасяваща нощ, както можете да си представите“, каза той. „Има много нюанси и сложности в това, знаете ли, но в края на краищата, аз просто - прещраках и предполагам, че това, което бих казал е, че просто никога не знаете през какво преминава някой друг.“

Смит не посочи с какви проблеми се е сблъсквал по време на церемонията по награждаването, но каза, че много неща, които е чувствал, са се появили веднага.

Нищо от това не оправдавало действията му, каза Смит.

„Това накара да си припомня много неща. Малкото момче, което гледа как баща му бие майка му. Знаеш ли, всичко това просто избухна в този момент“, каза той. „Това не е човекът, който искам да бъда.“

Ноа предложи собствената си гледна точка, защитавайки Смит, когото познава от много години.

„Също така мисля, че това не е твоята същност“, каза му той. „Мисля, че това не си ти. Мисля, че всеки може да направи грешка.”

Превод от в. "Ню Йорк поуст"