Ултиматумът на Брад Пит и Джордж Клуни

Шоу
20:30 - 01 Февруари 2022
8368
Ултиматумът на Брад Пит и Джордж Клуни

Да видим Брад Пит и Джордж Клуни заедно на големия екран си е истинско удоволствие, което се надяваме скоро отново да изпитаме. Поне такива са плановете...

В последното си интервю за „Дедлайн” Клуни призна, че с колегата му са се съгласили дa получат по-нисък хонорар за участието си в предстоящ филм, само и само той да стигне и до кината.

Филмът ще бъде продукция на „Епъл студиос”, а звездите от "Бандата на Оушън" доброволно се отказват от част от хонорара си и подписват договорите при изричното условие желаещите да могат да ги гледат и в киносалоните, а не само в стрийминг платформата Apple+.

Клуни признава още, че филмът с него и Брад Пит най-вероятно ще бъде трилър и ще бъде написан и режисиран от Джон Уотс, който стои и зад "Спайдърмен: Няма път към дома", превърнал се в истински хит миналата година. Освен това за филма е имало "сериозно наддаване" от над 10 студия, което „Епъл” в крайна сметка са спечелили.

И за Брад, и за Джордж очевидно е важно да видят какъв интерес би провокирал новият филм с тяхно участие не само в света на стрийминг платформите, но и в бокс офиса.