Уникално видео в Lupa.bg: Цветанов мята гьобек с Гъмзата, евродепутат и кандидат за кмет

Клипчето разкри другото лице на политиците - по потни ризи и с банкноти на челата

У нас
14:15 - 31 Октомври 2019
34187
Уникално видео в Lupa.bg: Цветанов мята гьобек с Гъмзата, евродепутат и кандидат за кмет

Уникално видео с политическо участие бе изпратено на редакционната поща на Lupa.bg. На клипче, заснето в благоевградска кръчма след първия тур на местните избори, се вижда как под музикалния съпровод на Йордан Йончев-Гъмзата, мазен гьобек мятат бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, кандидатът за кмет на областта Атанас Камбитов и евродепутатът Андрей Новаков. 

В центъра на купона е именно Камбитов, който се е пременил с черно бомбе, пуши пура и си е залепил банкнота от 50 лева на челото. До него в ритъм поклаща тяло и пее с пълно гърло Новаков, който бе основен противник на т.нар. пакет "Мобилност" в предишния състав на Европейския парламент, а зад тях, малко по-сдържано, се поклаща самият Цветанов. Саката са свалени и във вихъра на танца тримата политици са останали само по ризи.

Парчето, на което те се вихрят и са доста изпотени, е "За крадец не ставаш, сине", което някога бе тотален хит на "Ку-ку бенд" на Слави Трифонов. 

Клипчето се разпространява из редакционните пощи от следния имейл адрес: [email protected]. Такива са инициалите на Евроатлантическия център за сигурност, създаден от Цветан Цветанов преди няколко седмици.