Ути Бъчваров се върна на екран заради Ковид-19

Най-популярния готвач в България ще показва по БНТ как да изразходваме храната от килера

Нещо за четене
10:05 - 04 Април 2020
4283
Ути Бъчваров се върна на екран заради Ковид-19

Ути Бъчваров се завръща със своето кулинарно предаване „Бързо, лесно, вкусно” по БНТ заради коронавируса. Най-популярният готвач в България направи анонса за рестартирането на предаването си чрез директно включване в сутрешния блок на националната телевизия с водещ Георги Любенов.

„Бях известно време в бащинство, но реших да се завърна с „Бързо, лесно, вкусно” на екран, за да давам на хората идеи за лесни и евтини рецепти по време на епидемия, които са и здравословни”, каза Ути Бъчваров.

Неговото кулинарно предаване е първото в националния ефир на България, то стартира през далечната 1996 г. Преди около 2 години Ути преустанови излъчването на „Бързо, лесно, вкусно”, но присъстваше с други предавания в ефира на обществената телевизия.

„Ще показвам на хората как да оползотворят и изразходват пълноценно храната от килера, с която са се презапасили заради коронавируса. Що се отнася до опасенията, че много се дебелее по време на пандемия – да, така е, но суетата ще спаси света. Съветвам всички, които са пред телевизора по домашен анцунг, да си премерят дрехите и ако са им отеснели, да понамалят храната”, пошегува се Бъчваров.