В Германия призовавали за секс с бежанци

Актуални новини
16:50 - 04 Март 2020
19692
В Германия призовавали за секс с бежанци

Властите в Германия най-редовно пускали в пощенските кутии на немците пропагандни брошури за секс с имигрантите. Тази шокираща новина сподели пред Lupa.bg депутат от опозицията.

Тъй като германската нация е силно застаряваща, нивото на раждаемостта спешно трябвало да се повиши, а генофонда на населението – да се разнообрази. Това подтикнало управляващите да пристъпят към този ход, обясни политикът, пожелал анонимност.

Той обаче разкри и друга страховита новина – че от седем години насам Германия се готви за война.

Разбира се, резолюция по въпроса няма. Нито пряко официално предупреждение от страна на немските власти към населението. Косвените сигнали обаче са повече от очевадни.

„От седем години в пощенските кутии на германците систематично им се пускат листовки с информация какво задължително трябва да има в дома на всяко немско семейство – противогази, каски, маски, храна за определен период от време и т.н.”, разказа народният представител.

Любопитното е, че цитираният период съвпада с началото на мигрантската криза в Европа. Точно седем години назад – през 2013 г. – започна първата голяма бежанска вълна, която мнозина сравняват със съвременен вариант на Великото преселение на народите. 

Още преди три години германската Централа за здравна просвета издаде сексуален наръчник за бежанци. Той предлага текстове и картинки, даващи информация за сексуалния живот в западното общество. До издаването му се стигна, защото много от бежанците идват от държави, в които темата за секса е табу.