Ванга към Нешка: Извънземните са тук! Някои са добри, други - страшни

Щом се вселят в даден човек, зелените човечета „подменят неговата същност“ и го превръщат в „биоробот“

Едно време
11:45 - 02 Април 2024
7710
Ванга към Нешка: Извънземните са тук! Някои са добри, други - страшни

„Ванга ми каза, че има извънземни и те са сред нас. Не мога да си спомня точно годината, когато чух това от Ванга – 1991-ва или 1992-ра. Но тогава в Пловдив започнаха да говорят за един полтъргайст, вселил се в дома на пловдивско семейство Мичеви и даващ „сигнали“ на дъщеря им“, това твърди бившата треньорка по художествена гимнастика и близка приятелка на феномена - Нешка Робева.

„Веднъж, както говорехме, я попитахме: „Лельо Ванга, вярно ли е, че ще идват извънземните?“. И тя каза: „Не“. И тогава ѝ зададохме и въпроса: „А има ли извънземни?“ И тя ни отговори, че има, споделя легендарната треньорка пред столична медия. „Не само че ги има, но и са най-различни“, разкрила Ванга. „От Козирога имат канал към Земята“, това бяха точните ѝ думи“, поясни Нешка Робева.

По време на беседата Ванга описала и външността на „зеленото човече“, изтормозило фамилията от Града на тепетата. „Описанието на Ванга съвпада с това, което виждаме в египетските пирамиди – човек с птича глава, с люспи по тялото като риба, така ни го представи тя. Спомням си отлично всичко, защото съм виждала тези фигури и веднага ми направи впечатление“, сподели още Робева.

Ванга смятала, че не всички извънземни са добронамерени. Тя допълнила, че инопланетяните „се вселявали в човеците“. Избирали „такива невинни души“. „Даже спомена деца – 13-14-15-годишни. Според нея те ставали агресивни, започвали да не слушат родителите си“, спомня си Робева. „Тя смяташе, че те използват човешко тяло, за да могат да съществуват“.

Самата тя е на мнение, че когато се вселят в даден човек, извънземните „подменят неговата същност“ и го превръщат в „биоробот“. „Как може да се различи биороботът от истинския човек? Биороботът се стреми само към материалното, а истинският човек се стреми към духовното, носи духа Божи, стреми се да се усъвършенства...“, казва Нешка.