Васил Найденов пее "Сбогом, моя любов" на концерта на Богдана Карадочева и Стефан Димитров в Античния театър

Хиляди пяха и танцуваха с Кеца на Аспарухово, естрадната легенда ще гостува и в кино "Кабана" в София

Легенди
15:30 - 23 Юни 2023
9991
Васил Найденов пее "Сбогом, моя любов" на концерта на Богдана Карадочева и Стефан Димитров в Античния театър

Васил Найденов ще изпълни големите си хитове “Сбогом, моя любов” и “По първи петли” по музика на Стефан Димитров на големия концерт на композитора и на Богдана Карадочева на 7 август в Античния театър в Пловдив.

Звездата на българската естрада ще е специален гост в спектакъла “Безнадежден случай, с който на голямата сцена ще изпъкнат Богдана Карадочева и Стефан Димитров.

“Винаги е празник да сме заедно на сцена”, каза Найденов. Той признава, че маестро Димитров е композирал едни от най-хубавите песни в репертоара му, а Богдана Карадочева е написала стихове за тях, които всички помнят и пеят по концертите му.

“Не броя годините на нашето приятелство, но съм щастлив, че то устоя във времето. Нашият живот минава заедно и това е голям подарък”, допълва още Найденов.

Музикалното семейство Богдана Карадочева и Стефан Димитров са включили в концерта на 7 август някои от най-големите си хитове като “Иван”, “Остаряваме бавно” и “Безнадежден случай”. Очаква се Богдана да изпее и няколко песни в дует с най-добрия си приятел Васил Найденов.

Първият специален гост, който бе обявен лично от Стефан Димитров, бе Владимир Михайлов. Това се случи на финала на шоуто "Като две капки вода", което бе спечелено от актьора и музикант. Владо Михайлов грабна сърцата на зрителите с превъплъщението си във Васил Найденов и с изпълнението на песента “Болката отляво” по музика на Стефан Димитров и текст на Маргарита Петкова.

За концерта в Античния театър маестро Димитров събира и старата си група “Вариант Б“, с която обикаля България и с Европа през 70-те и 80-те години.

Специална сцена и мултимедия ще направят спектакъла “Безнадежден случай” едно от музикалните събития на годината. По време на концерта ще прозвучат за първи път и две нови песни на Стефан Димитров, създадени специално за шоуто.

Същевременно във Варна в четвъртък вечерта хиляди пяха заедно с Васил Найденов на втория ден от фестивала „Аспарухово пее и танцува“. 

Обичаният и любим на поколения българи певец не остави никого от зрителите безучастен и мнозина пяха с него златните му хитове. 

Кеца е известен с това, че непрекъснато води диалог с публиката от сцената или пък слиза сред многобройните си фенове.

Кеца ще изнесе на 13 юли и концерт в кино "Кабана" в София в парка пред НДК. Билетите за събитието са почти изчерпани, но все още може да се намерят.