Васко Кеца пред Lupa.bg: Съседи не ми дават да вляза в дома си!  

Любопитно
12:00 - 15 Март 2019
5318
Васко Кеца пред Lupa.bg: Съседи не ми дават да вляза в дома си!
 

Естрадната легенда Васил Найденов не може да се нанесе в собственото си жилище на столичния булевард „Витоша”, защото неговите съседи не му разрешават да стори това и непрекъснато пускат жалби срещу него. За проблемите призна пред Lupa.bg емблематичният певец, който даде любопитно интервю за старта на новия сайт.

Васко Кеца направи своята изповед и разкри неща, които досега не е казвал публично. Той сподели лични щастливи мигове от живота и кариерата си и даде своята безпощадна, но професионална оценка за сегашното състояние на музикалния бранш не само у нас, но и по света.

На въпроса казано честно, всичко ли ви е наред, г-н Найденов, изпълнителят на „Телефонна любов” сподели: „Съвсем не мога да кажа, че всичко ми е наред. Имам много голям проблем – изгубих много пари в една банка, за което не сме виновни ние, вложителите. Но уви, така се случи при много хора, не само при мен. От друга страна имам страхотни проблеми с мои съседи, които непрекъснато се оплакват от мен на най-високи инстанции и пускат жалби. Не мога да вляза в собственото си жилище, защото аз се разширих, купувайки съседен апартамент”.

Преди време Васко Кеца купи всички жилища на етажа, в сградата, в която живее на бул. „Витоша” от над 35 години. Популярният певец живее на една крачка от НДК. Апартаментът му е наследствен, а постепенно той придоби съседните жилища, тъй като искаше да живее по-просторно.

Lupa.bg научи, че изпълнителят на „Адаптация” преди време е поискал разрешение от общината, за да обедини апартаментите, като махне носещите стени. Той е получил такова разрешение и реално ремонтът му е напълно законен. Това обаче не се понравило на съседите му, които се уплашили, че сградата може да падне и започнали да протестират, пускайки жалби срещу именития певец.

По думите на Васил Найденов музиката компенсира много от неприятните неща, които му се случват. „Винаги в природата има баланс – едното се замества с другото. Аз пък гледам да го заместя – правя гипсови пана, които са класически от едно време. Завършил съм геодезия и картография плюс Консерваторията. Имам познания за гипса и скулпторите. Отглеждам цветя, кактуси, имам нови папагали и нови пеещи птици. Обичам природата и тъй като сме урбанизирани и живея на пъпа на София – на „Витошка” – трамваят бучи непрекъснато и колите фучат и затова човек трябва да си направи микроклимат”, разсъждава Кеца пред Lupa.bg.

Интервюто с големия Васил Найденов очаквайте в близките дни единствено в Lupa.bg