Вдовицата на Хю Хефнър се открехна за брака им

Личности
23:07 - 02 Март 2021
6594
Вдовицата на Хю Хефнър се открехна за брака им

Вдовицата на Хю Хефнър се открехна за брака им. И до днес Кристал Харис не иска да дава интервюта, защото я смятат за „тъпа блондинка”.

Още щом я вижда „Плейбой”, гуруто Хю Хефнър открива нещо необикновено в нея.

То било толкова специално, че ден след запознанството им Кристал се мести да живее в имението на Хефнър. Веднага след това тя попада в свят на невиждан лукс, партита със звезди, корици на „Плейбой” и телевизионна риалити слава.

Но това също довело до обвинения, че е желаела единствено милионите на Хю, обвинения, които я преследват и до днес, две години след смъртта на Хефнър, който почина на 91 г.

„Постоянно бях атакувана заради брака си с него, за това как изглеждам и колко съм интелигентна”, разказва Харис. „Страхувах се да давам интервюта, защото веднага след като седнех, журналистите ме нападаха. Заради разликата в годините ни първият им въпрос често беше: Как е сексуалния ви живот?”.

Кристал не е присъствала в завещанието на Хефнър, а и преди сватбата те подписват предбрачен договор, което означава, че не се е надявала да получи нещо след смъртта му.

Но докато са били женени тя е разполагала със 7 милиона долара лични средства, както и къща в Холивуд Хилс, струваща 5 милиона.

Останалата част от богатството на издателя, което е било 45 милиона, е разпределено между четирите му деца.

В момента Кристал Харис има връзка с космическия инженер Нейтън Ливай.

Превод от в. „Сън”