Бивше гадже на Хю Хефнър стигнала до самоубийство

Личности
23:38 - 23 Февруари 2021
7382
Бивше гадже на Хю Хефнър стигнала до самоубийство

Бивше гадже на Хю Хефнър стигнала до самоубийство. Моделката на „Плейбой” разказва за секс оргиите и наркотиците, които се случвали в имението.

Когато Холи Медисън, тогава на 20, отишла да живее в имението „Плейбой, тя наивно смятала, че това няма да ѝ струва скъпо. Тя сега е на 41 г. и разказва, че блясъкът бързо се превърнал в грозен кошмар, когато била отрязана от външния свят и стриктно контролирана.

Медисън, която била с Хефнър от 2001 г. до 2008-а, публикува наскоро мемоарите си за времето си прекарано с него, озаглавени „Надолу в заешката дупка”.

Тя тъкмо била станала на 20, когато се запознала с приятел на Хефнър, докато работела като сервитьорка в Лос Анджелис. Мъжът я поканил на парти в имението на основателя на „Плейбой”, за което Медисън сметнала, че ще се случи само веднъж, но скоро открила, че започнали да я канят там всяка неделя.

Година по-късно тя получила предложение от милионера да стане едно от гаджетата му и да заживее при него, на което Медисън се съгласила.

Но още първата вечер от живота ѝ там, Хефнър и предложил наркотици и настоял да прави секс с нея.

„Нямаше никаква интимност. Никакви целувки, нищо”, разказва тя. „Всичко свърши толкова бързо, че не разбрах какво се случва”.

След това Хефнър я накарал да напусне работата си и по този начин я отрязал от външния свят. Бил ѝ наложен вечерен час, както и на другите момичета, които нямали право да напускат имението без разрешението на Хефнър.

Медисън скоро разбрала, че всяка сряда и петък трябвало да участва в секс оргии с други мъже, гости на Хефнър.

Медисън разказва, че всичко това я докарало до такова отчаяние, че тя няколко пъти обмисляла да се удави в басейна в имението.

Най-накрая, през 2008 г. тя успява да напусне милионера и да се махне от имението му.

Хю Хефнър умира през 2017 г. на 91 години.

Превод от в. "Сън"