Велислав Минеков остро срещу ПП: Съсипахте промяната

Политика
12:15 - 26 Юли 2022
2715
Велислав Минеков остро срещу ПП: Съсипахте промяната

Много тъжно е това, което става. Не само тъжно, но за съжаление последствията ще бъдат тежки. Всъщност резултатът за тези 6 месеца на беше това, което беше в кръгозора на нашите надежди и мечти. Или общо взето – почти нищо. Много се говореше за корупция, но никой не посегна към тази корупция. Вие знаете, че има нова партия, която се казва „Продължаваме Промяната“.

Промяната наистина, ако си спомняте имаше от служебните правителства, но не мога да кажа, че тази промяна беше продължена, това е наистина стана абсурден термин.

Ако беше продължена, поне със сигурност щяхме бившите министри от служебното правителство да бъдем попитани, да бъдем пожелани за съвет – абсолютно нищо от това не се случи. Това каза бившият служебен министър на културата Велислав Минеков в интервю за "Фокус".

"Конкретно за моя престой в Министерството, ако бях попитан имах много за разказване. Аз съм отчаян, защото това, което изпратихме в Прокуратурата стои недокоснато и освен това нито един разследващ журналист не пожела да се заеме с някоя от опасните теми. Изобщо връщаме се от начало", каза още Минеков.