Венци Мицов: Долу ръцете и от ЦСКА, и от Левски

Агитката на армейците не е дузина пребозали хипстъри, правещи пърформанс за плодородие, заяви композиторът

Спорт
14:40 - 25 Октомври 2023
2809
Венци Мицов: Долу ръцете и от ЦСКА, и от Левски

"Историята с жалбите, които да забавят строежа на стадиона на ЦСКА, е стара като света. Този тип извивания на кунки беше изобретен някога от любимите ми екоактивисти ПП "Пирин не е тутманик". Схемата е елементарна - пускат се много жалби срещу нещо и на практика го спират за дълго време напред", заяви Венцислав Мицов.

Кюстендилският музикант и композитор е привърженик на ЦСКА и взе отношение по темата с реконструкцията на стадион "Българска армия" и постоянните жалби, входирани от кандидата за кмет на "Красно село" - Николай Веселинов.

Мицов, който е и бивш общински съветник в София, изрази позицията си в профила си във Фейсбук.

Ето какво написа той още:

"Това си е соев ноу хау по каталог. И показва, че някои неща са както добри, така и лоши. В смисъл - някои неща, които би трябвало да са оръжие в ръцете на гражданското общество, някои ударени с чук в главата соеви лунатици могат да си ги ползват както си искат.

Има лоша новина за жалбоподателя - всички го знаят кой е, доколкото виждам по форумите на ЦСКА. Та тоя човек вероятно не е наясно, че се изправя срещу една от двете най-големи агитки у нас. Дано да си е преценил, защото, както знаем, всеки сам си прецЕня.

И последно - битката на дузина жълтопаветни сояджии с ЦСКА никога не ми е била ясна. Впрочем, бих написал същото и в случай на подобна битка с кръвния враг Левски, защото неговите фенове също са много и на практика двата отбора са 2/3 от всичкия футбол у нас като публика.

Та... долу ръцете и от ЦСКА, и от Левски. Това искам да кажа.

Соята и присъдружните според мен трябва ясно да си даде сметка, че случващото се е непосилно за нея.

А сега да видим каква ще е реакцията на червените фенове. Защото това не са дузина пребозали хипстъри, правещи пърформанс за плодородие".