Венци Стефанов: Пак ще изляза с фланелка на Путин, ако вземем Купата

Президентът на "белите" не пропусна и възможността да коментира събитията в Украйна

Спорт
21:13 - 03 Март 2022
4816
Венци Стефанов: Пак ще изляза с фланелка на Путин, ако вземем Купата

Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов заяви, че отборът му заслужено е на полуфиналите за Купата на България. "Белите" спечелиха с 2:1 срещу "Берое" в последния четвъртфинал от турнира.

"Днес е най-великият наш празник, честит празник на всички българи. Заслужавахме победата, имахме повече положения. "Берое" е добър отбор, желая му успех. Нямам предпочитания за съперник на полуфиналите. Тези отбори на полуфиналите са най-добрите в България в момента", коментира Стефанов.

Президентът на "белите" не пропусна и възможността да коментира събитията в Украйна. Стефанов призна, че е готов отново да излезе с фланелка с лика на руския президент Владимир Путин, както го стори след победата над "Левски" на финала за Купата на страната през 2018 година.

"Ако вземем Купата, пак ще изляза с фланелка на Путин. Руснаците два пъти са идвали тук приятелски, дано дойдат и третия път приятелски, защото ако продължаваме така, може да хванем късата клечка. Какво е станало между Русия и Украйна си е тяхна работа. Те ще си решат проблемите. Когато атовете се ритат, малките да не се завират да не ги боли. Тръгваме с мечката мед да ядем, а тази мечка е опасна", каза Стефанов.