Весна Змиянац към голата си щерка: Леле, ще си простудиш яйчниците!

Дивата наследничка на фолк иконата се чуди как да се отърве от всеотдайната си майка

Легенди
09:46 - 28 Декември 2019
69731
Весна Змиянац към голата си щерка: Леле, ще си простудиш яйчниците!

30-годишната Николия Йованович отдавна е излязла от сянката на майка си - турбофолк иконата с огромни гърди Весна Змиянац и е изградила собствена кариера като хип-хоп певица и модел, при това не само в бивша Югославия. Явно обаче мама все още я има за малко момиченце, за което свидетелства уникално смешен коментар, който изпълнителката на "Люби ме, люби" пусна в инстаграм.

Под полугола снимка на младата красавица, публикувана в личния й профил, майка й избухна с "Леле, Николиооооооо, а яйчниците, бъбреците, пикочния мехур?" Разбира се, избухването на Весна предизвика бурно забавление в мрежата а дъщеря и публикува отчаяно поредица емотикони с експлодираща глава.

Николия е известна като труден характер и в младостта си не се вслушвала много-много в съветите на майка си. Вместо да заляга над книгите, предпочитала да лудува по дискотеките в съседна Гърция, където следваше архитектура. Тя обаче прекарваше повече време в на страниците на местните таблоиди, отколкото на студентската банка. Николия често грабвала микрофона по заведенията и изпълнявала музикални импровизации, гарнирани с кръшни кючеци.

На едно от тези “участия” станал свидетел и редакторът на гръцкия “Макс”, който веднага офертирал палавата студентка да се съблече за списанието. Еротичната фотосесия на Николия се появи в юнски брой през 2009 г. Весна обаче заяви, че няма нищо против “изявите” на щерка си, тъй като също е позирала гола преди около две десетилетия.