Видът на Кейти Прайс потопи деца в сълзи (СНИМКИ)

Телевизионната звезда претърпя операция за опъване на кожата, а нейните наследници помислиха, че някой е наранил майка им

Новини
12:42 - 15 Август 2019
39923
Видът на Кейти Прайс потопи деца в сълзи (СНИМКИ)

Снимки на телевизионната звезда и модел - Кейти Прайс, притесниха почитателите й. Таблоидите на Острова публикуваха снимки на британката, а децата й били потопени в сълзи, тъй като си помислили, че тяхната майка е претърпяла инцидент или някой я е наранил.

Истината е, че тя е претърпяла болезнена операция за лифтинг (опъване на кожата) на лицето, но по всичко личи, че част от раните й са се възпалили.

41-годишната звезда се завърна от Турция, след като свърши доста работа по тялото си - освен фейслифт, тя намали и бюста си, годеникът й Крис Бойсън претърпя козметична операция на носа.

Окървавените превръзки напълно обхващат бузите й, брадичката и шията й, като зад ушите се виждат белези от раните, където е играл медицинският скалпел.

На една от снимките се вижда, че тя е разстроена и бърше лицето си пред огледалото. Двете й деца - Бъни (5 год.) и Джет (4) са били обляни в сълзи, след като не са разбрали, че нараняванията са от операция.

„Бъни и Джет помислиха, че с майка им се е случило нещо ужасно, тъй като тя беше покрита с кръв и те можеха да видят само белезите“, коментира близък до Кейти.

Папараци заснеха Кейти във фризьорски салон, където сваля част от бинтовете си, за да може стилистката да работи върху косата й. С черни очи и видими синини, Кейти Прайс изглежда неприятно, докато отпива от чаша вино.