Вигенин скандално: Слави Трифонов е преносител на вируса "ГЕРБ"

Политика
12:03 - 06 Юли 2021
4103
Вигенин скандално: Слави Трифонов е преносител на вируса "ГЕРБ"

Шефът на предизборния щаб на БСП Кристиан Вигенин изненадващо нападна персонално лидера на Има такъв народ Слави Трифонов и го нарече "обикновен преносител на вируса "ГЕРБ". В постинг в социалната мрежа фейсбук бившият външен министър обяви, че изборът на новия кмет на Благоевград Илко Стоянов, издигнат от ИТН, се е случил благодарение на партията на Бойко Борисов.

"В Благоевград Слави Трифонов се оказа обикновен преносител на вируса ГЕРБ. Политик, минал през няколко партии, намерил пристан като зам.-кмет на ГЕРБ, беше рециклиран от "Има такъв народ", пуснат на терена като "промяната" и избран с гласовете на ГЕРБ за кмет. Кръгът се затвори. Честито! Това ще ни го разиграват постоянно - говорят едно, правят друго.

Сигурно точно това "друго" означава лозунгът на ИТН "Време е за нещо друго". Какво друго? Друго, но иначе същото. Партиите се сменят, хората и схемите остават. Още ли има неразбрали, че промяната може да дойде само от БСП? С последователност и почтеност. Ще успеем!", твърди Вигенин.