Виктория Бекъм проплака: Дейвид ми изневери!

Бях в болница, бях бясна, когато той трябваше да снима реклама с Бионсе и Джей Ло, заяви певицата

Спорт
21:00 - 06 Октомври 2023
9439
Виктория Бекъм проплака: Дейвид ми изневери!

Едно от най-сдържаните и "перфектни" звездни семейства през последните десетилетия най-накрая наруши мълчанието си. Господин и госпожа Бекъм направиха взривяваща поредица от четири епизода за Netflix, в която изплакаха болката си, споделиха радостта, която изпитват днес от хармонията помежду си и разказват за най-разтърсващите моменти от зората на брака си.

А колкото до Виктория, която спокойно може да бъде наречена Желязната лейди, е по-емоционална и откровена от всякога.

Тя за пръв път говори открито за болката, през която е трябвало да премине, когато таблоидите гръмнаха с новината, че любимият ѝ Дейвид има афера с асистенктата си Ребека Лус.

И до ден днешен това е единствената жена, за която се твърди, че е успяла да накара футболиста да "кривне от правия път" и да замени Виктория. Макар и за малко. Ребека от своя страна имаше "дързостта" публично да се нарече "втората съпруга" на Дейвид, което ѝ осигури слава и участия в различни телевизионни предавания, в които говореше за отношенията им.

Действието се развива в най-тежкия момент за Виктория и Дейвид като двойка, когато той подписва с Реал Мадрид и се налага да живеят разделени. От тогава до днес са изминали цели 20 години, но изглежда, че темата все още предизвиква сълзи в очите на г-жа Бекъм, които тя прави огромни усилия да сдържи.

Това е периодът, за който тя е категорична, че е най-тежкият в живота ѝ и че двамата са били на косъм да се разделят завинаги.

"Чувствахме се така сякаш вече се нямаме един с друг. Светът беше срещу нас, а ние бяхме един срещу друг. Преди Дейвид да замине за Мадрид, ние бяхме заедно, бяхме заедно срещу всички, бяхме свързани. Но след това и след всички слухове за аферата - дори не мога да опиша колко трудно беше. Беше тъжно", откровена е Виктория.

Дейвид от своя страна също е преживял този период, дори признава, че се е чувствал като болен всеки ден:

"Това е труден период от живота ми. Бях в нов клуб, бях сам без семейството си, в нова среда, с езикова бариера. Продадоха ме на Реал Мадрид буквално за една нощ, всичко се промени толкова бързо.

Тогава с Виктория усещахме, че се случва нещо лошо. Не се разделяхме, на теория не се губехме един друг, но връзката ни се разпадаше. Не знам как успяхме да се преборим за брака си. Виктория е всичко за мен на този свят и виждах колко я наранявам, това просто ме съсипваше.

Но ние сме борбени и всичко, което трябваше да направим тогава, беше просто да се борим. Трябваше да го направим е името на семейството си, имаше огромен смисъл.

Имаше дни, в които се събуждах с мисълта, че не знам и този път дали ще отида на работа и ще играя на терена. Наистина не знаех как ще успея да се справя."

След като месеци наред Дейвид и Виктория разбират, че километрите помежду им провалят семейството им, те решават, че е време дизайнерката да се премести в Мадрид заедно с децата им.

Купуват имение на стойност 3 милиона, а малко след това се ражда и третият им наследник Круз. Но дори заедно, семейство Бекъм така и не намира щастието до окончателното напускане на Мадрид. Виктория е категорична, че спасението за тях е дошло от факта, че са се преместили в Лос Анджелис, където Дейвид играе преди да подпише договор с Милан и не се налага да замине за Италия.

"Уважавам кариерата на Дейвид. Но това много ме разстрои. Тъкмо се бяхме преместили в Лос Анджелис, където всичко беше наред и той един ден просто ми казва, че временно отива в Милано. Бях много разстроена", споделя Виктория.

Г-жа Бекъм говори и за друг момент, в който е била не само разстроена, но и истински бясна на Дейвид. Футболистът успял да събуди гнева ѝ в един от най-важните периоди в живота им, а именно раждането на сина им Круз през 2005 г.

Оказва се, че когато Виктория получава от лекарите информацията в кой ден ще бъде раждането с цезарово сечение, той вече се е съгласил да снима реклама с Джей Ло и Бионсе на същата дата. Бекъм не могла да повярва на ушите си и побесняла, че точно в този ден двамата няма да бъдат заедно.

Нещо повече - след раждането, когато тя все още е на легло и не се е чувствала добре, Дейвид е бил на червения килим в прегръдка с Джей Ло и Бионсе, а таблоидите не спирали да публикуват снимки и заглавия с изречението: "Какво ли ще каже Виктория за това?".

"Чувствах се ужасно. Бях бясна. Лежах в болницата, имах болки, а трябваше да виждам всички снимки, на които Бионсе и Дженифър изглеждат невероятно, а мъжът ми е между тях".

Но въпреки всички препятствия и сложни моменти в съвместния им живот, Дейвид и Виктория признават, че днес се чувстват много щастливи заедно и са постигнали невероятна хармония. А колкото до децата си, футболистът прави много симпатично признание:

"Очаквах, че тези деца може да се превърнат във високомерни същества, заради статута ни с Виктория на популярни личности. Но съм много приятно изненадан, защото те са наистина страхотни и земни".