Вижте дъщерята на Анелия преди корекциите

Топ
16:25 - 10 Април 2020
15431
Вижте дъщерята на Анелия преди корекциите

Дъщерята на Анелия от години възмущава със скандалния си външен вид, корекциите по лицето си и външния си вид. 16-годишната Ивон Динева прилича по-скоро на наборка на майка си, отколкото на непълнолетна девойка. Читатели на Lupa.bg ни изпратиха снимки на известната фолк наследница от преди 2 години. Външният вид на момичето няма нищо общо със сегашния й, като от фотосите се вижда, че детето на Анелия е претърпяло доста корекции. 

Устата на момичето е уголемена, носът изтънен и е с поне 20 кг по-слаба. Тя дължи вталяването си на жестоки диети и фотошоп за последните 4-5 килограма от отслабването си. 

Ивон, както и майка й Анелия търпят жестоки критики заради начина, по който изглежда девойката. Според фенове тя отдавна е минала границата на естетиката и е изглеждала далеч по-добре преди хирургичните намеси.

Припомняме, че Ивон е плод на любовта на Анелия и бизнесмена Коко Динев, който напусна майката на първородната си рожба и след това се залюби с колежката й Емилия, а в последствие напусна и нея.