Вижте къде в София няма да има вода утре

У нас
09:43 - 22 Февруари 2024
9061
Вижте къде в София няма да има вода утре

На 23 февруари (петък) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в с. Владая се налага спиране на водоподаването от 02:00 до 07:30 часа на клиентите на „Софийска вода" в района между:

ул. „Проф. Иван Шишманов, ул. „ Юрушки мостове", ул. „ Кайлъка", ул. „Хеброс, ул. „Лесковец" и ул. „Любомир Миланов"

ж.п. гара Владая

м. Св. Петка.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Войнишко въстание" на кръстовището с ул. „Кайлъка".

На 23 февруари (петък) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в с. Мърчаево се налага спиране на водоподаването от 02:00 до 07:30 часа на клиентите на „Софийска вода" в района между:

ул. „Кало", ул. „ Церова поляна", ул. „ Черешова градина", ул. „Маниш", ул. „Цар Симеон I", ул. 23 и ул. „Касис"

„Махала Толумска"

„Махала Бурновска".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Цар Симеон I" на кръстовището с ул. 24.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.