Вижте как Борис Джонсън кърши телеса на купон (УНИКАЛНО ВИДЕО)

Шоу
14:55 - 14 Януари 2022
7669
Вижте как Борис Джонсън кърши телеса на купон (УНИКАЛНО ВИДЕО)

Видеоклип на британския премиер Борис Джонсън, който се поклаща тромаво с едра чернокожа дама с меч от "Междузвездни войни", взриви социалните мрежи. Първоначално се предполагаше, че става въпрос за скандалното "локдаун парти", заради което обитателят на "Даунинг стрийт" 10 се обяснява и извинява ежедневно.

Всъщност обаче, според "Дейли мейл" става въпрос за стар запис, правен доста преди старта на пандемията. Въпреки това си струва да се наблюдават жалките движения на Борис, който има много да учи от пъргавия Боби Михайлов на участие на Преслава.

Иначе Джонсън се извини в сряда за това, че по време на първия локдаун във Великобритания е бил на парти в официалната си резиденция. Политическите му опоненти обаче го разкритикуваха остро и го призоваха да подаде оставка.

Джонсън призна открито за първи път, че е присъствал на матине в градината на "Даунинг стрийт" 10 на 20 май 2020 г., когато социалните събирания бяха ограничени до минимум, и заяви, че разбира гнева, който разкритията са предизвикали сред обществото.