Вижте как подсъдимият Пламен Бобоков и Мата Хари купонясват на Миконос (ХИТ ВИДЕО)

Закриването на спецправосъдието и смъртта на основния свидетел срещу тях дойде добре на русенските бизнесмени

Крими
14:20 - 03 Август 2022
11491
Вижте как подсъдимият Пламен Бобоков и Мата Хари купонясват на Миконос (ХИТ ВИДЕО)

Русенският мултимилионер Пламен Бобоков и съпругата му Христина прекарват лятната си ваканция в щури купони на Миконос - баровския комшийски куроет, където в момента се вихрят и Дейвид и Виктория Бекъм. Баровецът явно не се притеснява особено от делата срещу особата си и въпреки преклонната си възраст мята салфетки като тийнейджър.

Пламен и брат му Атанас бяха обвинени, че са участвали в организирана престъпна група заедно с бившия зам.-министър на околната среда Красимир Живков. Разследващите твърдят, че бизнесмените са се възползвали от схема за депониране на опасни отпадъци у нас, вместо да ги изнасят в чужбина, където да се обезвреждат. Става дума за остатъчни продукти от завода им за производство на акумулатори "Монбат".

Облаците около главите им се разсеяха след закриването на спецправосъдието и мистериозната смърт на основния свидетел на прокуратурата - бившия директор на дружеството "Монбат Рисайклинг" Васил Богданов. Той беше открит на циментова площадка в завод в софийското село Долна Баня през март.

По този повод явно си струва да се празнува. Бобоков и Христина, спрягана от мнозина за мистериозната Мата Хари от спалнята на Бойко Борисов, са празнували в баровското заведение "Принчипоте", където бутилка шампанско започва от 600 евро.

Иначе брюнетката от няколко дни залива мрежата с полуголи фотоси от екзотичната дестинация.

Този път Бонбокови не са взели Христо Иванов да им прави компания. Въпреки това да им се порадваме: