Вижте какви боклуци изпращат хората на нуждаещите се

Получаваме изцапани и скъсани дрехи и обувки, както и неработещи уреди, оплакаха се от благотворителна организация

Новини
19:17 - 26 Март 2024
8446
Вижте какви боклуци изпращат хората на нуждаещите се

Имате ли стари и скъсани дрехи, които се чудите какво да правите? Дарете ги! Да, правилно прочетохте. Някои нашенци решават да направят добро като изпратят облекло, което е изцапано или скъсано на нуждаещи се деца. Неработещите уреди също отиват при хора в затруднено положение, вместо в контейнера. От благотворителната организация "Подай ръка\ Заедно за по-добро бъдеще" често събират дарения по определени каузи, като изрично пишат от какво имат нужда. Преди малко от организацията показаха какви парцали получават често. Скъсани или изцапани блузи, които няма как да дадат на нуждаещите се, видя Lupa.bg.

"Включваме се отново, за да напомним, че приемаме употребявани дрехи за нашите кампании, но дрехите трябва да не са с нарушена цялост, да бъдат изпрани и да са без петна по тях, за да можем да ги дарим на хората в нужда.
Макар и да имат нужда, не можем да си позволим да даряваме дрехи на деца и нуждаещи се хора със забележки по тях.
Все пак трябва да пазим техните чест и достойнство.
За съжаление много често получаваме именно такива дрехи, често и скъсани обувки, неработещи уреди и Ви уведомяваме, че ако това продължи ще бъдем принудени да преустановим приемането им или да въведем по - строги мерки за взимането им.
Благодарим Ви много
Желаем Ви спокойна и много усмихната вечер, Приятели" - пишат от "Подай ръка\ Заедно за по-добро бъдеще" и показват част от дрехите, които са получили.