Владимир Михайлов: Влагам сърце и душа в любимите образи

Великолепният артист спечели публиката и журито на "Като две капки" с майсторския двоен образ на Ед Шийрън и Андреа Бочели

Шоу
14:37 - 15 Май 2023
1661
Владимир Михайлов: Влагам сърце и душа в любимите образи

Владимир Михайлов вдигна на крака публиката в залата на „Като две капки вода“, впечатли журито с изпълнението си на хита „Perfect“ на Ед Шийрън и Андреа Бочели, и спечели първото място за трети път в класацията на любимото шоу за имитации. От няколко седмици той оглави временното класиране в шоуто, а преди това спечели на два пъти първото място - с образите на Мадона и на Фреди Меркюри. Сега двойният образ му донесе трета победа на полуфинала.

„Харесвам екипа на шоуто, който дава всеки път всичко от себе си. Те творят чудеса. За да направят този двоен образ на живо, беше доста сложна постановката. Трябваше да се помисли доста и затова адмирации, също така, и към режисьорите, които ми дадоха възможност да направя и двата образа на живо“, изказва благодарностите си Влади Михайлов след изпълнението на двойния образ и победата в единадесети лайв актьорът.

„Не съм много овладян, когато съм на сцената, но трябва да съм подготвен. Имах пробойни, което не ми допада, защото не искам да излагам хората, които ми помагат да съм тук и да направя най-доброто от себе си. Не беше най-доброто от мен, но се постарах. За мен е постижение да не се изложа и когато представям някой любим образ, да вложа сърце и душа. Важното е хората да имат добро преживяване“, сподели харизматичният актьор и музикант.

„Когато става въпрос за пеене, според мен щастието обича тишината. Трябва да млъкнеш след усилени репетиции, за да си пазиш гласа. Адреналинът се потушава много трудно. Обикновено, когато имаш едно добро представяне, най-любимото е да се събереш с приятели и да го преживеете отново“, коментира Владимир Михайлов.

На финала на шоуто в неделя той ще се представи с песента на Васил Найденов "Болката отляво".