Внимание! Задава се един от най-тежкитe дни

Мистика
10:58 - 19 Април 2023
5242
Внимание! Задава се един от най-тежкитe дни

Период на повишена умствена и физическа активност, целеустременост и оптимизъм. Но се появява лесна раздразнителност, агресивност, нетърпеливост, импулсивност и темпераментност. Опасно време, в което може да се зародят конфликти, спорове, емоционален стрес и обидчивост. Дори най-милият и приятен човек може да се превърне в грубиян, който не се интересува от чувствата на тези около него. Лошо се контролират емоциите.

Бъдете внимателни с огъня, пазете се от наранявания с остри предмети. Уязвими са главата, мозъка, очите, зъбите. зачестяват главоболията. Ако не е наложително, по-добре отложете отиване при стоматолог. Да не се претоварва зрението и очите. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни.

Един от най-тежкитe дни на лунният месец. Борбата на злите сили със светлите. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище.

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Въобще, старайте се да се занимавате само с най-необходимото. Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти, масовите мероприятия. Не бъдете доверчиви. Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте.

Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи могат да се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски неща. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло също. Добре се отразява млечната храна, да се избягва месото. Да се избягва мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости. Нужна е постоянна защита – чрез молитва, очистване.

Отношенията в този ден са напрегнати, да се избягва тяхното изясняване, влизане в спорове и конфликти. С подрастващото поколение бъдете внимателни, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Добре е да се откажете от всякакъв вид сексуални занимания. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Подстригването в този ден увеличава самоувереността. Желателно е съвсем късо да се подстрижат тези, които са уморени от обичайния начин на живот и планират големи промени за бъдещето. Обновете своите коси, за да могат резултатно да работят за вас.

Добре е навсякъде около вас да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи и благовония, да се осветява всяка тъмно ъгълче.