Внучето на Ахмед Доган стана на годинка (СНИМКИ)

Ексклузивно
18:15 - 23 Декември 2019
51757
Внучето на Ахмед Доган стана на годинка (СНИМКИ)

Първородното внуче на Ахмед Доган стана на една годинка! Стотина ВИП гости се събраха в елитен ресторант в София, за да почетат малкия Адмир, научи Lupa.bg.

За организацията на рождения ден се погрижила снахата на Сокола – Памела, любимата на сина му Демир, с когото живеят заедно вече две години.

Балони, транспаранти, бисквити и кексчета, гравирани с „Адмир”, както и уникална 3-етажна торта изненадаха гостите, докладва нашият читател. Щастливите Памела и Демир пък се издокарали като за червения килим в Холивуд.

За първата си годинка внучето на Доган получи много и скъпи подаръци – макет на истинска кухня, мерцедес на батерии с дистанционно управление, в което татко да го вози из парка, десетки маркови дрешки и интересни играчки.

На купона на малкия ага присъстваха родителите на Памела – Десислава и Николай, но почетният председател на ДПС не успял да се присъедини към забавата. Запознати доверяват, че той първи честитил празника и именно от него Адмир получил най-пищния подарък.

Памела и Демир все още нямат брак, но тя е добре приета в семейството на политика. Двамата обитават луксозен апартамент в столицата, а тя е изцяло посветена на сина им и не ползва услугите на бавачки.

Наскоро снахата на Доган призна, че за момента няма намерение да започва работа, защото с Демир планират да имат още наследници.