Вокалът на Ийст 17 в лудница , плаши със самоубийство

Брайън Харви живее на социални помощи

Актуални новини
12:14 - 22 Март 2019
15066
Вокалът на Ийст 17 в лудница, плаши със самоубийство

Вокалът на култовата бой банда от 90-те "Ийст 18" Брайън Харви е бил арестуван в дома си в Уолтъмшоу, Лондон, снощи. 44-годишният мъж е пуснал в социалните мрежи видео, в което плаши със самоубийство, на което полицията светкавично е реагирала и със сила го е завела в лечебно заведение за психологическа оценка, четем в сводката на ченгетата.

Дребничкият гласовитко има големи проблеми с алкохола и наркотиците, а от години живее на социални помощи, след като профука до стотинка състояние от 30 млн. паунда. "Това не е живот, продал съм 24 милиона албума, а днес не мога да купя храна на кучето си", оплака се наскоро Харви.

Всичко за талантливия изпълнител тръгна рязко към дъното, когато през 2005 г. беше прегазен от собствената си кола в нелеп инцидент и изкара 6 месеца на легло. По време на лечението стигна дъното на пристрастеността си към психотропни вещества.

"Ийст 17" имаха концерт у нас в далечната 1995 г. Музикалният продуцент Димитър Ковачев - Фънки до днес твърди: "Това са най-тъпите к.пелета, с които съм работил. Отвратително нагли, арогантни и невъзпитани. Сбогувахме се на летището със средни пръсти."