Волен Сидеров обвини Би Ти Ви в цензура

Лидерът на "Атака" твърди, че Цветанка Ризова не го допуснала в ефир

Новини
18:43 - 09 Юли 2019
4712
Волен Сидеров обвини Би Ти Ви в цензура

Волен Сидеров обвини Би Ти Ви, че са го цензурирали и са саботирали живото му участие в предаването "Лице в лице" на Цветанка Ризова. Лидерът на "Атака" трябваше да е гост в рубриката днес, но изненадващо не се появи, въпреки че изявата бе рекламирана още от сутринта в ефира на медиата.

"Би Ти Ви цензурира участието ми в предаването "Лице в лице" за пореден път. И това се случи една минута преди да вляза в ефир. Вече бях окабелен, готов да вляза за участие, когато редакторите на предаването вкараха в студиото съпредседателя на "Зелено движение" Владислав Панев. За пореден път Би Ти Ви налага цензура на партия "Атака". Кой и защо нареди да не участвам? От премиера ли дойде това нареждане? Отново трябва да повдигна въпроса чия е Би Ти Ви и чии нареждания изпълнява?", реагира остро Сидеров от личния си профил във Фейсбук.

От екипа на "Лице в лице" обаче твърдят, че Сидеров е закъснял за участието си. Казали му, че заради това разместват реда и той ще е втори гост. Политикът се обидил и заявил, че ако не е първи гост, си тръгва, което в крайна сметка и направил.