Волен Сидеров: Подготвя се гигантско фалшифициране на изборите

Политика
13:30 - 01 Март 2021
5081
Волен Сидеров: Подготвя се гигантско фалшифициране на изборите

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров излезе от забвението, в което беше потънал, и започна да хвърля предизборни бомби. 

"ГЕРБ са обещали 70 000 гласа на ВМРО. В циганските махали се плащат между 150-300 лева... Тези неща стават на тъмно и под покровителството на МВР. ВМРО не е патриотична формация, а произведение на Държавна сигурност“,

заяви той пред БНР и допълни, че новата тройна коалиция е ГЕРБ, ДПС и ВМРО. Според Сидеров ВМРО плаща на социологическите агенции, за да им дават прогноза над 4% като резултат от изборите.

„В момента се подготвя гигантско фалшифициране на изборите и купуване на гласове. Следващото управление ще бъде колониално.

В момента сме колониална държава. Нямаме индустрия, нямаме икономика. Стигнахме дотам, че услугите са основният бизнес в България. Това не е нормално за държава на интелигентни и можещи хора... Попречи ми черната пропаганда аз да бъда на власт“, допълни той пред националното радио. 

Междувременно Сидеров призна:

„Не искам да влизам в Народно събрание, което се помещава в ЦК на БКП, това е дежа вю.

От млади години съм бунтар. Ще се боря за това, за което съм се борил винаги - справедливост и истина. Тези, които си мислят, че са хванали властта во век и веков, ще опознаят страданието“.