Волгин: Еврочиновниците искат Радев да изпедерасти децата ни

Нали знаете какво наричат в ЕС "опасно съдържание"? Всяко нещо, което излиза извън обидната за здравия разум евроатлантическа матрица

Политика
15:21 - 14 Август 2024
1682
Волгин: Еврочиновниците искат Радев да изпедерасти децата ни

Високопоставените еврочиновници - именно това са лицата, които най-силно предизвикват евроскептицизъм у нормалните хора. Това написа в социалните медии бившият журналист и новоизпечен евродепутат Петър Волгин.

Ето само два актуални примера. Комисарят на Съвета на Европа по правата на човека Майкъл О'Флеърти призова президента Румен Радев да не ратифицира поправките в Закона за училищното и предучилищо образование. Тоест призова го да разреши ЛГБТ пропагандата сред подрастващите. Да се държи не като български президент, а като активист на някое жълтопаветно НПО. А Тиери Бретон, европейски комисар по въпросите на цифровите технологии размаха пръст на Илон Мъск, напомняйки му, че ако неговата мрежа X разпространява "опасно съдържание", неговите, на Тиерито, отдели щели да вземат незабавни мерки.

Нали знаете какво наричат в ЕС "опасно съдържание"? Всяко нещо, което излиза извън обидната за здравия разум евроатлантическа матрица, било то новина или коментар, бива определяно като "дезинформация", като "опасност" и бива цензурирано. О'Флеърти и Бретон - две физически въпрлъщения на основната идея, от която се ръководят днешните евроструктури - да мачкат свободното и независимо мислене, да наказват всеки, който си позволи да разсъждава различно от догмите, спускани от Брюксел и Вашингтон.

На мушката на новите тоталитаристи са както политически и национални лидери, като Тръмп, Орбан, Фицо, но и много други политици, интелектуалци, журналисти, които са "грешни", защото имат собствено мнение, защото мислят с главите си, а не се задоволяват с полуфабрикатите, изготвени от брюкселските чиновници. И, не, не са "Възраждане", "Алтернатива за Германия", "Национален сбор", "Фидес" тези, които насаждат евроскептицизъм. Еврочантаджиите са тези, които унищожават идеята за обединена и независима Европа. Заради такива лица ЕС все повече се превръща в понятие, което предизвиква само неприятно мисли.