Врачката на Берлускони предрече кой ще оглави БФС

Боби Михайлов ще запази поста си, но няма да изкара пълен мандат, прогнозира Теодора Стефанова

Спорт
18:02 - 11 Октомври 2021
5386
Врачката на Берлускони предрече кой ще оглави БФС

Битката кой да оглави родния футбол на днешния конгрес на БФС ще бъде много оспорвана, но в крайна сметка Боби Михайлов ще запази поста си.

Това прогнозира Теодора Стефанова, нашумяла като гадателка на бившия италиански премиер Силвио Берлускони, специално за "Марица".

"Все пак Михайлов е фаворит. Ще се стигне до балотаж, но на него сегашният президент ще вземе повече гласове. Ще има напрежение до последно - къде със скандали, къде с недоволства и обжалвания. Това ще продължи поне седмица след конгреса", прогнозира Теодора.

Тя обаче е категорична, че бившият национален вратар няма да изкара целия мандат начело на Българския футболен съюз.

"Може би ще управлява година. След това ще му предложат пост в централата на УЕФА в Швейцария, който Михайлов ще приеме. Тогава Бербо и компания ги очаква много работа. Дошло е време промяната да се случи. А и Бербатов няма да се откаже. Неговият екип - Мартин, Стилиян и адвокат Петър Величков, е много добър", смята Стефанова.

Според нея треньорът на националния ни тим Ясен Петров ще изчака развоя в БФС днес, за да реши дали да хвърли кърпата, или да продължи да води "трикольорите".

"Ясен е много отговорен човек. Той сплоти колектива и се мъчи да го изгради", заяви гадателката. Прогнозата й е, че все пак скоро по върховете на родния футбол ще настъпи помирение и смирение, като отговорните фактори ще седнат на една маса и ще се разберат.