Вратарят на Омония е голям фен на Юнайтед, направи си снимка за спомен

Това е сбъдната мечта, отсече 23-годишният Узохо

Новини
15:29 - 14 Октомври 2022
2424
Вратарят на Омония е голям фен на Юнайтед, направи си снимка за спомен

Вратарят на кипърския Омония - Франсис Узохо, който снощи се превърна в героя за своя тим, спасявайки почти всичко на "Олд Трафорд", се оказа и голям фен на Манчестър Юнайтед. 23-годишният национал на Нигерия капитулира в добавеното време, когато беше разстрелян от Скот Мактоминей, но не остана тъжен.

Юнайтед спечели с 1:0 двубоя от група Е на Лига Европа, което изпари надеждите на Омония за нещо повече в надпреварата, в която англичаните и Реал Сосиедад продължават напред.

Подкрепящият Ман Юнайтед млад вратар изчака чинно след края на мача в коридорите на стадиона, за да се снима с мениджъра на домакините Ерик тен Хаг и със звездата Кристиано Роналдо, както и със своя кумир на вратата - Давид Де Хеа.

За 23-годишният футболист беше голямо удоволствие и наслада на момента да играе в дома на любимия си клуб.

Узохо с Де Хеа - един от неговите идоли

Представянето на Узохо беше изключително, а след това Тен Хаг говори за това, че неговият отбор е трябвало да вкара повече от един гол.

От своя страна Франсис Узохо определи сблъсъка като "сбъдната мечта". Нигериецът направи общо 12 спасявания, като девет от тях бяха от удари от наказателното поле.

Африканецът все пак остана лъчезарен на пълното време, тъй като дори той знаеше, че е неправил едно от най-блестящите си представяния в кариерата си до момента. Играчите на Юнайтед го похвалиха.

"Не съм разочарован от резултата, защото изиграхме добър мач. Това е сбъдната мечта за мен. Мечтаех да играя тук от много, много отдавна. Когато бях на жребия и разбрах, че ще играя на "Олд Трафорд", се молех на Бог да получа възможността да се поява на терена", заяви той след срещата.