Всички искаме на преглед: Д-р Неделя Щонова по бански на 51

Наборката на Искра Фидосова показа стегнати форми

Шоу
14:12 - 13 Януари 2023
21244
Всички искаме на преглед: Д-р Неделя Щонова по бански на 51

Д-р Неделя Щонова зарадва почитателите си с последната снимка, която пусна в социалните медии. Лекарката, която е родена в същата година като Искра Фидосова, публикува фотос, на който позира по секси бански. Идеята на публикацията на Щонова беше да мотивира затлъстелите си сънародници да започнат да тренират още отсега, ако искат да влязат във форма за лятото.

“Хора любими! Летните тела се правят зимата - точно сега е време за действие! Хайде! Да действаме заедно! Като този процес … е всекидневна грижа! Целогодишна грижа! Завинаги грижа. Защото това е най-напред - себеуважение! Естествено - грижата за ума върви успоредно! Обичам ви! Действайте!” - написа екзалтирано лекарката. Неделя е на 51-годишна възраст, но на тялото й може да завиди и ученичка.

Почитателите на Щонова побързаха да споделят, че постът им е подействал доста мотивиращо и смятат, че наистина целогодишната грижа и ежедневните тренировки са част от най-важните неща, които човек би могъл да направи за себе си. Мнозина пък изявиха желание спешно да бъдат прегледани от докторката.

Нямам време за тренировки! Трябва пари да се изкарват...