Яница от "Един за друг" лови маскиран педофил (ШОК ВИДЕО)

Извратенякът мастурбира пред детска градина във Варна

Шоу
22:16 - 16 Ноември 2022
5958
Яница от "Един за друг" лови маскиран педофил (ШОК ВИДЕО)

Скандалната и устата Яница от култовото шоу за двойки "Един за друг" се превърна в ловец на извратеняци. Прясно разведената мацка, която отскоро смени изцяло визията си, се саморазправи с педофила от Варна, за който от известно време се получават сигнали, че ежедневно се самозадоволява в кола на метри от детска градина и ясла. 

Риалити звездата е тази, която заснема клип и показва в новините кой е мъжът с маска, който извършва тези гнусотии, гледайки малки деца. „Видях го за първи път на 14 ноември. Бях възмутена. Оттук минават много майки с деца. Мъжът се самозадоволяваше на отворен прозорец”, разказа Яница.

Тя отбелязва, че районното управление на МВР е на около 100 метра от мястото, на което се е позиционирал господинът, и неколкократно се е опитала да се свърже с органите на реда, за да съобщи за случая, но от тях е получила отговор, който гласи следното: "Щом педофилът е в личния си автомобил, няма какво да се направи".

"Това се случва на ул. "Парижка Комуна" в гр. Варна. Днес е пред тази занималня, утре най-вероятно ще избере друга, моля, най-вече родителите, да обръщат внимание, защото опасността е винаги на метър разстояние", допълва Касабова.

Жената се опасява, че действията на извратеняка биха нанесли дълбоки травми върху психиката на едно дете.

Скандалната участничка от "Един за друг" трудно вече може да бъде разпозната от феновете на шоуто за двойки. След драматичния развод с Момчил, с когото участваха заедно в предаването, маникюристката от Силистра смени тотално визията си. Опасният й нрав обаче остава непроменен.