Йоанна Темелкова и Владимир Михайлов играят благотворително "Аз и ти, преди Ние"

Представлението с кауза е в подкрепа на организацията “Подай ръка”

Култура
16:50 - 10 Април 2024
3330
Йоанна Темелкова и Владимир Михайлов играят благотворително "Аз и ти, преди Ние"

Йоанна Темелкова и Владимир Михайлов ще играят благотворително спектакъла "Аз и ти, преди Ние" на 16 май в Сити марк арт център в София. Представлението с кауза е в подкрепа на млади хора, които променят животи - организацията “Подай ръка/ Заедно за по-добро бъдеще.

В сайта Epaygo.bg, откъдето може да се закупят билети за “Аз и ти, преди Ние”, има опция за дарение, освен закупуването на билети, ако някой желае да се включи с по-голяма сума. Дарения може да се направят и на място преди и след спектакъла на 16 май в специално поставени кутии.


В подкрепа към каузата се включват Сити марк арт център, които предоставят залата безплатно за представлението на 16 май, а Grabo.bg, Epaygo.bg, Theatre.art.bg - няма да вземат комисионна от продажбата на билети. Това спестява адски много разходи, които също ще бъдат дарени, уточняват от DeSta Production, които продуцират “Аз и ти, преди Ние.”

Със събраните средства от събитието, “Подай ръка” ще изпълни кампания в подкрепа на самотно живеещи възрастни хора и самотни родители от малки населени места.

“Аз и ти, преди Ние” е запомнящ се дебют в драматичния театър на Владимир Михайлов и ударно завръщане на Йоанна Темелкова в театъра

"Аз и ти, преди ние, какви бяхме?" пита авторът Светльо Томов в своята пиеса за двама. “Това е историята на една изживяна любов, но не докрай. За това как сме забравили да чувстваме, да мечтаем и да бъдем щастливи. За една среща, която буди всичко недоизказано. Думи, които вече звучат различно”, споделя режисьорът Димитрис Георгиев. Продуцент на интересната постановка е Денис Ставров.

Премиерата на любовния и интимен спектакъл беше преди година. Представлението с участието на Йоанна Темелкова и Владимир Михайлов се радва на огромен зрителски интерес, постановката гостува в много градове у нас, а залите са напълно разпродадени. През май предстои и европейско турне.