Йоанна Темелкова сияе от щастие, за пръв път празнува рожден ден на сцената

Лъчезарната актриса получи стотици честитки, а колеги и зрители й готвят специална изненада

Култура
14:35 - 04 Октомври 2024
4391
Йоанна Темелкова сияе от щастие, за пръв път празнува рожден ден на сцената

Лъчезарната и талантлива Йоанна Темелкова празнува днес за пръв път рождения си ден на сцената. Довечера обичаната актриса ще си партнира с Владимир Михайлов в спектакъла "Аз и ти, преди Ние" на сцената на Сити Марк арт център в София. Местата за постановката бяха напълно разпродадени още преди седмици, но се оказа, че още много зрители искат точно днес, на личния празник на Йоанна, да гледат постановката и да празнуват с нея. Някои от тях все пак ще успеят да влязат, тъй като бяха пуснати допълнителни билети.

Йоанна Темелкова се завърна ударно на театралната сцена в спектакъла "Аз и ти, преди Ние"

Преди дни продуцентът на "Аз и ти, преди Ние" Денис Ставров тайно от Йоанна Темелкова помоли зрителите, които тази вечер ще гледат постановката, да зарадват рожденичката с цвете или ако желаят и с подарък.

Колегите на актрисата от екипа на спектакъла пък й готвят специална изненада за рождения ден, узна Lupa.bg.


"Няма да скрия, че се вълнувам много. На 4 октомври, на моя рожден ден, ще изиграем първото си представление за сезона в София! Вълнувам се, защото за първи път в професионалния си път, ще играя на рождения си ден! Щастлива съм! Винаги съм мечтала да отпразнувам Деня си с Публиката! Нямам търпение за тази среща! Обич изпращам!", написа преди дни самата Йоанна Темелкова.

Йоанна е щастлива със семейството си


Първите исрени и изпълнени с много обич честитки и подаръци тази сутрин актрисата е получила от съпруга си - актьора Мартин Гяуров и от прекрасния си син - Филип. През целия ден днес лъчезарната актриса получава стотици честитки от приятели и колеги.


След перфектното партньорство в хитовия сериал "Братя" Йоанна Темелкова и Владимир Михайлов се превърнаха в обичана екранна двойка за зрителите. В пиесата "Аз и ти, преди Ние" двамата харизматични артисти се срещнаха за първи път и на театралната сцена.

За Йоанна това бе ударно завръщане в любимия й храм на Мелпомена след известна пауза, през която тя се отдаде на киното и на други артистични проекти. За Владо пък този спектакъл бе негов силен дебют в драматичния театър.

Владимир Михайлов и Йоанна Темелкова се срещнаха за пръв път на театралната сцена в "Аз и ти, преди Ние"


"Аз и ти, преди ние, какви бяхме?", пита авторът Светльо Томов в своята пиеса за двама. Това е историята на една изживяна любов, но не докрай. За това как сме забравили да чувстваме, да мечтаем и да бъдем щастливи. За една среща, която буди всичко недоизказано. Думи, които вече звучат различно", споделя режисьорът Димитрис Георгиев.

Продуцентът на "Аз и ти, преди Ние" Денис Ставров сутринта първо поднесе виртуални поздрави на Йоанна в социалните мрежи 


От премиерата си през май 2023 г. интересът към спектакъла продължава да е голям и зрителите от цялата страна аплодират двамата талантливи актьори и всеки път след края на постановката ги чакат да ги поздравят и да се снимат с тях. А вечерта на рождения ден на Йоанна Темелкова със сигурност ще е много по-специална за самата нея, за екипа на "Аз и ти, преди Ние" и за публиката. И всеки зрител ще може да открие частица от себе си в историята на двамата герои от пиесата.