За рождения ден на Левски: Синя приказка I срещу Синя приказка II

Спорт
12:35 - 20 Май 2022
1340
За рождения ден на Левски: Синя приказка I срещу Синя приказка II

Левски ще отбележи 108-годишнината от създаването на клуба със специален мач между отборите на Синя приказка I и Синя приказка II.

Двубоят ще се състои на 24 май на стадион "Георги Аспарухов", от 19:00 часа. Двубоят ще се играе в две полувремена от по 20 минути.

Ето какво написаха от Левски:

"Левскари,

На 24 май отброяваме 108 години от онзи паметен за всички ни момент, в който група ентусиасти поставят началото на нашата вековна любов - футболен клуб "Левски".

108 години, в които съхраняваме паметта, следвайки примера на легендите, които създадоха мита за величието на футболната игра.

108 години, в които името ни задължава.

На 24 май е време да отпразнуваме левскарството. Всички заедно на стадион "Георги Аспарухов", където в кулминация на тържествата ще се превърне футболната среща между отборите "Синя приказка I" - първият отбор на Станимир Стоилов, стигнал до 1/4-финал в Лига Европа и групите на Шампионската лига и "Синя приказка II" - отборът спечелил Купата на България в неделя.

Двубоят започва в 19:00 часа и ще се играе 2 полувремена по 20 минути, а с тях приятните изненади за привържениците не свършват.

Билетите са по 19.14 лв., като цената на колекционерските талони е една и съща за целия стадио