Забравихте ли кога изтича прегледът на колата?

Можете да се наслаждавате на пътуванията си, без да се тревожите, че ще забравите нещо важно за своя автомобил

Топ
22:22 - 19 Октомври 2023
7177
Забравихте ли кога изтича прегледът на колата?

MyVe.bg предлага уникална и безплатна услуга за шофьори, която оптимизира процеса на проверка и следене на техническия преглед (ГТП). Сега с над 160 000 потребители, тази удобна платформа не само подсеща за изтичащ технически преглед, но и за винетка и Гражданска отговорност, осигурявайки ви пълна грижа за автомобила.

След като въведете регистрационен номер в системата, MyVe.bg не само проверява валидността на техническия преглед, но и автоматично следи датите на изтичане. С нейните своевременни напомняния и известия, можете да бъдете спокойни, че ще бъдете известени преди да изтекат важните събития за вашия автомобил.

MyVe.bg предоставя няколко последователни напомняния, които ви гарантират, че никога няма да пропуснете срока за нов технически преглед, винетка или Гражданска отговорност. С платформата можете да се наслаждавате на своето време, докато тя се грижи за всички важни дати и срокове. Вие просто се възползвате от безплатната услуга на MyVe.bg и се наслаждавате на безпроблемно шофиране, докато автомобилът ви е под грижите на MyVe.

Използвайки услугата на MyVe.bg, вие може да оптимизирате грижата за своя автомобил. Независимо дали става въпрос за технически преглед, винетка или Гражданска отговорност, автоматичното следене на сроковете ви дава увереност и спокойствие. С това иновативно решение можете да се наслаждавате на пътуванията си, без да се тревожите, че ще забравите нещо важно за своя автомобил.

Проверете време ли е за преглед ТУК.