Задържаха изверг, изнасилил момче в Благоевград

Педофилът е карал детето да се снима в порнографски филм

Актуални новини
15:24 - 29 Юни 2023
4903
Задържаха изверг, изнасилил момче в Благоевград

Районната прокуратура в Благоевград ръководи разследване за изнасилване на лице, ненавършило 14-годишна възраст и за разпространение на порнографски материал, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура София.

Задържан и с повдигнати обвинения е мъж на 22 г. с инициали Г.Н., който осъществил действията си чрез заплахи и принуда.

Срещу танцьора са повдигнати три обвинения - за извършване на действия по полово удовлетворение с лице от същия пол, ненавършило 14-годишна възраст, при което е употребена сила и заплашване, за набиране и използване на лице, ненавършило 14-годишна възраст, за участие в порнографско представление, чрез принуда и за разпространение на порнографски материал с участието на лице, ненавършило 16 години.

Установено е, че сексуалната гавра е станала в апартамент в Благоевград на 23 юни. Сред разпитаните е свидетел на случилото се в жилището, уточняват от държавното обвинение.

Освен, че е било насилено, малолетното момче е било принудено чрез заплахи да участва в представление, съобщават от прокуратурата.

По искане на Районна прокуратура – Благоевград съдът взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемото лице.