Загубени в превода: Владо Карамазов: Не се отказвам от актьорството!

Медиите обикалят като чакали в социалните мрежи и душат за скандал, отсече кино и театралната звезда

Изповеди
18:00 - 09 Декември 2022
11130
Загубени в превода: Владо Карамазов: Не се отказвам от актьорството!

Един от най-снимащите се и играещи актьори в театъра Владимир Карамазов в петък вечер публикува емоционален коментар, в който обяви, че не напуска актьорската професия, дори напротив, има нови проекти. Той обвини медиите, че разпространяват неистини по негов адрес като цитират недобронамерено негово интервю от вчера пред Радио "Фокус", в което той уж казал, че повече не желае да се снима и да играе.

Lupa.bg също публикува новината, че Карамазов е уморен от натрупалото се напрежение в бранша и иска да напусне актьорската професия, като медията ни цитира новината на Радио "Фокус".

Ето какво уточнение направи днес в профила си във фейсук Владо Карамазов:

"Медиите са меко казано ужасни. С много малки изключения. Жадни за скандали и тяхното раздухване с цел трафик. Обикалят като чакали в социалните мрежи и душат за скандал. Ако няма си го създават или вадят от контекста като скалъпват думи и изречения. По-гнусно нещо няма.

Никой не се интересува от истината, тя винаги е по проста и обикновена и това не им върши работа. Истината не прави трафик. Без жал за последствия. Пишат се скандални заглавия, всъщност това им е основното занимание. Станали са спецове по заглавията. Добре че има все пак някаква лична трибуна от която да кажеш, какво мислиш за тях.

Утре отново ще си напълнят тъпите страници с "Владо Карамазов е бесен и се самоубива заради пресата".

Да кажа и повода за този пост. Вчера бях в едно радио - говорихме. После може би програма е свалилa интервюто, защото е пълно с правописни грешки. И от там се започна - Владо Карамазов се отказва от актьорската професията. Над 30 заглавия днес и то от уж големи медии. Ако се изслуша интервюто ще се види, че няма нищо такова.

Започвам репетиции и ми предстоят други актьорски проекти.

Но поне си запълних черния списък с медии, на които никога няма да дам интервю. Между другото той стана доста дълъг. И за жалост скандалите около нас в момента са раздухвани точно от такива гадни сайтове и медии."