Започва житния режим на Дънов. Как да го приложим правилно?

Излезе книга с точните напътствия на Учителя, примерни рецепти и духовни напътствия. Струва само 4,80 и се продава по вестникарските будки

Мистика
15:52 - 29 Януари 2024
13602
Започва житния режим на Дънов. Как да го приложим правилно?

Житният режим за чистене на организма, въведен от Петър Дънов, се прави след Пълнолуние, на разпад на луната. Най-доброто време за прочутия житен режим на Учителя през 2024 година е точно сега - от 31 януари до 9 февруари включително.

През този период Слънцето вече е навлязло в знак Водолей, а Луната ще е започнала разпада си и ще е в знака на чистотата – Дева. Така целият режим ще бъде на разпадаща се Луна, което най-добре способства за пълноценното изчистване на организма.

Но как да го прилагаме правилно? Книгата „Житният режим на Петър Дънов” е най-верния помощник! Малкото томче, изготвено компетентно и прецизно, следва стриктно прословутия Житен режим, завещан от Учителя и проверен в годините. Той се практикува от милиони хора по света. Включените в книгата рецепти, ръководство, съвети и мисли са от Петър Дънов и негови ученици.

Книгата „Житният режим на Петър Дънов” се продава по всички вестникарски будки в страната до изчерпване на количествата, а цената е направо символична – 4,80 лв. Тиражът е ограничен, предупреждават издателите от водещия пенсионерски седмичник "Минаха години".

Първото издание на творбата се появи на пазара през 2022 г. и се изчерпа за дни. На черния пазар употребявани бройки от книгата може да се открият за 12-13 лева.