Защо Кари Брадшоу не носи маникюр?

Сара Джесика Паркър разказа за многобройните причини, поради които екранната ѝ персона в "И просто така" никога не отваря шишенце с лак

Изповеди
13:29 - 23 Юни 2023
7361
Защо Кари Брадшоу не носи маникюр?

Героинята от "Сексът и градът" Кари Брадшоу е икона с безупречния си гардероб и емблематичните си обувки Маноло Бланик, но няма да видите измислената модна писателка да съчетава любимите си визии с лакирани нокти.

В разговор с "Гламър" Сара Джесика Паркър разказа за многобройните причини, поради които екранната ѝ персона в "И просто така" никога не отваря шишенце с лак.

"Кари е писателка, така че първоначално щеше да пише на истинска пишеща машина", каза Паркър. "Щеше да се научи да пише на пишеща машина в гимназията, а тя беше практична писателка, необходима писателка и романтична писателка."

Актрисата от "Сексът и градът" добави, че маникюрът е бил ненужен за героинята ѝ, защото "изглеждаше безполезен, защото винаги щеше да бъде развален, и пречка по бързия път към написаните мисли. Просто никога не е изглеждало, че това е мястото, където Кери ще прекарва времето си, за да изрази себе си."

"Кари Брадшоу е спонтанна. Тя решава: "Ще нося това или онова. Ще си сложа тази дълга пачка с шлифер, за да отида за кафе. И, о, може би ще си сложа лак за нокти тази вечер. Това, което е страхотно за героинята, е, че тя не се пази от правила. Дори правила, които тя си измисля."