Защо Лили Иванова отложи ноемврийските си концерти за лятото?

Естрадната прима се уплашила от ковид и грипа, пази гласа си за изявите си в НДК в средата на декември

Легенди
13:10 - 07 Ноември 2023
5854
Защо Лили Иванова отложи ноемврийските си концерти за лятото?

Лили Иванова неочаквано отложи ноемврийските си концерти за лятото на 2024 година.

„Поради независещи от екипа ни причини концертите на Лили Иванова в гр. Велико Търново, гр. Русе и гр. Варна, планирани за ноември 2023 г., се преместват на следните дати – 3 юни 2024 г. – Велико Търново, 5 юни 2024 г. – Русе, и 4 юли 2024 г. – Варна“, информират от екипа на Лили Иванова.

Всички закупени билети важат без нужда от презаверка. Има възможност и за връщане на билетите.

Лили Иванова очаква с нетърпение срещата си със своите почитатели на 15 и 16 декември в зала 1 на НДК, концертите в София ще бъдат проведени на планираните дати, уточняват организаторите.

Лили Иванова репетира за концертите си в НДК на 15 и 16 декември. Снимка: официална фейсбук страница на примата

Отлагането на концертите на примата е доста разочароващо за почитателите й във Велико Търново, Русе и Варна, които се надяваха да я слушат през есента. И трите концерта са разпродадени. А през пролетта и лятото изпълнителката на "Ветрове" изнесе над 15 концерта в цялата страна, където я слушаха десетки хиляди фенове.

Според информация на Lupa.bg Лили Иванова се е уплашила от макар и леката ковид вълна и от настъпващия грип и е преценила, че е по-добре да се пази за двата си големи концерти в София на 15 и 16 декември в зала 1 на НДК.

Малко след като на страниците си в социалните мрежи от екипа на певицата публикуваха информация за отложените концерти, там се появиха снимки от нейни репетиции за концертите й в НДК.

Явно примата иска да демонстрира, че е в кондиция и се готви усилено за срещите си с публиката в София. В същото време обаче коментарите под публикацията за отлагане на концертите й бяха ограничени.