Защо Неда Спасова и Владо Михайлов обичат лошото време? (ВИДЕО)

Новият филм на Яна Лекарска завладява екраните в страната от 5 април

Култура
15:11 - 11 Март 2024
4516
Защо Неда Спасова и Владо Михайлов обичат лошото време? (ВИДЕО)

Новата българска лента „Защото обичам лошото време“ на режисьора Яна Лекарска представи трейлъра си, от който се вижда, че във филма се преплитат романтика, семейни тайни и комедийни моменти.

Неда Спасова и Владимир Михайлов влизат в образите на Ирина и Борис, приятели от детинство, които не са се срещали от над 20 години. Сега случайно се озовават по едно и също време в малкото крайморско градче, където са прекарвали летата си заедно като малки.

Филмът е голямото завръщане в киното на любимата на поколения българи Боряна Пунчева, която след знаковите си изпълнения в „Дами канят“ и „13-ата годеница на принца“, прави впечатляваща роля като мистериозната г-ца Теменуга.

Със силно комедийно присъствие, този път на голям екран, се включва и Елени Декидис, която ще видим като сладката бременна магазинерка Мария. Ролята на бохема Димо пасва като ръкавица на ветерана Веселин Ранков, а невероятният Иван Бърнев има специално участие в тази кино история.

Филмът се реализира с финансовата подкрепа на ИА „Национален филмов център“ и се разпространява от NO BLINK Film. „Защото обичам лошото време“ тръгва в кината в цялата страна от 5 април 2024 г.