Защо "Ергенът" Виктор ще си остане ерген

Нещо за четене
15:10 - 21 Февруари 2022
30027
Защо "Ергенът" Виктор ще си остане ерген

В събота вечер новото риалити предаване "Ергенът“ направи своята премиера по Би Ти Ви. Шоуто се превърна в най-коментираното и осмивано предаване за последните няколко години, откакто няма "Биг Брадър". Изтупан с марков костюм и 24-каратова усмивка "Ергенът" Виктор Стоянов трябваше да посрещне 22 дами, като момите се оказа всичко друго, но не и дами. Самочувствието на Виктор, че от малък знае, че е красив и суетността му са най-малкият проблем. Жените в шоуто се оказаха покъртителни и възмутиха зрителите с вулгарно, нахално, просташко и пиянско поведение, видя Lupa.bg.

Почти няма нормални претендентките за сърцето на мачото. Една част от дамите изглеждат като майки на Стоянов, едни състарени от лоши корекции, други от нездравословен начин на живот, а трети просто си изглеждат така. Заради изкуствения външен вид на голяма част от кандидатките за слава и любов, в социалните мрежи се родиха куп шеги на техен гръб. На повечето от жените им личеше, че не са влезли с идеята да търсят любов, а по-скоро слава и да си вдигнат цената. "Дамите" изглеждаха като кокошки, които ще се избият за петела и прилагаха всякакви похвати, за да го отвлекат за малко. Слава Богу, до бой между жените не се стигна, но картинката беше повече от жалка.

Голяма част от зрителите се запитаха дали това е представителна извадка на родните мадами, надявайки се, че от предаването умишлено са избрали по-странни, вулгарни и нахални жени. В шоуто видяхме как дузина моми се бият за мъж, а едно време са се водели войни за жени..., днес явно е обратното. 

"Дано да е сценарии! В противен случай - положението е страшно!!!; "Змии и кокошки"; С тези кандидатки, Ергенът по добре да си остане ерген!"; "Драги дами, гледайте и се учете какви да НЕ бъдете"; "Най-лошото е, че дават пример на повечето млади момичета"; "Обиден кастинг за зрителите. Шоу на ниско ниво. Надявам се това да е грешна извадка на младата българска жена. Иначе би било много тъжно" - гласят гневните коментари на зрителите в социалните мрежи.

Участничките бяха облечени в бални рокли, но поведението на някои беше всичко друго, но не и елегантно. На едно място бяха събрани стотици милилитри хиалурон и ботокс, не липсваха и няколко кг силикон, за разкош. Самият ерген беше видимо в шок от хищническото поведение на състезателките и мнозина се учудиха на търпението му, че не избяга от кокошарника, който наподобяваше харем. 

Преди да влезе в предаването, Виктор е имал дългогодишна връзка с фитнес инструкторката Христиана Парова и не крие, че това е типът жена за него. Сред момите не видяхем нито една, която да наподобява поне малко в стегнатото тяло на Парова, премереното й поверение и сексапил. Точно заради това "Ергенът" си е останал ерген и след снимките на предаването, научи Lupa.bg.

Още по време на първия епизод се родиха много бисери на тема предаването. Ето и част от тях:

- След като видя участничките, ергенът се върна при майка си.

 - Гледах "Ергенът" и си мислех, че не е никак лошо да си сам.

 - Директно ви спестявам един сезон гледане - накрая Ергенът ще си е пак ерген. Дай Боже.

 - Ергенът ще си тръгне с Наум Шопов.

 - Гледайте "Ергенът“ и ще разберете защо има толкова ергени

 - Мисля, че новото риалити " Ергенът" след първи епизод ще е "Ергенът Беглец"

 - След като изгледах първи епизод на "Ергенът" разбрах защо са хиляди мъжете у нас, които предпочитат да са с други мъже.

 - От екипа на “Ергенът" съобщават, че след излъчването на първият епизод, предаването ще се казва “Завалията".

Освен такива шеговити коментари в интернет се изсипаха и много възмущения:

"Голям цирк, не спирам да се смея, но всъщност гледката е трагична", "Гледах първите 15 минути и смених с "Един за друг" по Нова, където участват нормални български семейства с нормални български мъже и жени, а не мъже с по-прецизно оформени вежди от моите и жени, правени като по калъп", "Ако това са жените на България аз съм в потрес", "Разочаровах се от продукцията", гласят само част от коментарите на зрителите.