Засиленото полицейско присъствие около сарая на Доган в "Бояна" остава

И до резиденцията в "Росенец" се събират привърженици на почетния председател на ДПС

Общество
09:43 - 31 Август 2024
1587
Засиленото полицейско присъствие около сарая на Доган в "Бояна" остава

Остава засиленото полицейското присъствие в района на т.нар. Сараи на почетния председател на ДПС Ахмед Доган в квартал "Бояна".

Привържениците на Доган вече се събраха в района, като полицаите  не ги допускат  до входа на сградата. Евродепутатът Илхан Кючук заяви,че нямат яснота какво се случва в имота.

"Какво се случва вътре? Кои са хората? Излизат по медиите снимки на двама души, които ми изглеждат много притеснителни сами по себе си. Излизат информации, че вътре в сградата се случват някакви неща. Има голяма неяснота. Какво искаме да направим днес? Виждате, това е общата воля на Движението за права и свободи. Това ще бъде поход за демокрация. Събираме се тук и каквато е волята на нашите членове и симпатизанти, това ще бъде. Няма да потъпчим нито правото, нито свободата на когото и да било. Ще спазваме закона", коментира той.

И до резиденцията в "Росенец" се събират привърженици на почетния председател на ДПС. Те ще окажат мълчалива подкрепа на Доган,който беше предупреден да напусне имотите, собственост на бившия транспортен министър Данаил Папазов.