Затворени групи в интернет показват порнография, насилие и обръснати женски глави за наказание!

Новини
09:55 - 02 Август 2023
5994
Затворени групи в интернет показват порнография, насилие и обръснати женски глави за наказание!

"В интернет съществуват затворени Telegram групи, в които често се разпространяват снимки на жени с обръснати глави с цел наказание, както и голи кадри", заяви моделът Пам Велидис.

"Понякога във връзката жената праща по-интимен кадър на своя партньор. Когато техните отношения приключат, това момче започна да разпространява тези снимки. И така започва тормозът. Случаят в Стара Загора е само капка в морето", сподели още тя в ефира на "Здравей, България!".

"Косата е древен символ на женствеността. Това е честа мутренска практика от 90-е. Била съм жертва на домашно насилие. Затова си позволявам да изкажа гражданската си позиция. Познавам Тото и смятам, че е добронамерен човек. Сигурен съм, че се разкайва и съжалява. Сигурна съм,че по-скоро се е подвел по реакцията на публиката и на Тити", смята Гергана Янков - PR мениджър.

"По отношение на извинението на Тото, искам да кажа следното: Четири месеца хората се хилят на клипа и нашите деца се възпитават от този "идол". Изведнъж той се сети, че не трябва да се смее", каза режисьорът Зорница София.

Според нея трябва да има "ремонт в съдебната реформа". В училищата пък трябва да се включат специални програми и децата да се научат да разпознават домашното насилие.